Tacikistan KEK 12. Dönem Toplantısı

Ana Sayfa » Duyurular » Tacikistan KEK 12. Dönem Toplantısı

Türkiye-Tacikistan 12. Dönem Karma Ekonomik Komisyon Toplantısı’nın bu yılın Ekim ayında Ankara’da düzenlenmesinin öngörüldüğü belirtilmektedir. Bahse konu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere, Tacikistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin 22 Eylül 2023 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Birliğimize (E-posta: anara.daylan@tobb.og.tr) iletilmesi hususunda gereğini rica ederim.

YAPILANDIRMA KAPSAMINDA İLK TAKSİT ÖDEME SÜRESİ UZATIMI

7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında 31/07/2023 olarak belirlenen yapılandırma ilk taksit ödeme süreleri 04/08/2023 tarihine kadar uzatılmıştır.