Ana Sayfa » Duyurular » “İhracatta Devlet Destekleri, İhracat Finansmanında İGE’nin rolü, İhracatta Kredi ve Sigorta Programları” Semineri Hakkında

Sayın Üyemiz,

Firmaların uluslararası pazarlarda daha etkin bir şekilde girebilmeleri veya mevcut Pazar paylarını daha ileriye taşımaları için devlet tarafından çeşitli destek ve teşvikleri firmaların kullanımı için hayata geçirmektedir.

Ancak hayata geçirilen yurt dışı pazar araştırmaları, fuarlar, pazara giriş belgeleri, yurt dışı tanıtım, arge, tasarım, marka, istihdam gibi birçok devlet destekleri ve teşviklerinden yeterli miktarda yararlanamadığı tespit edilmiştir.

Konya Ticaret Odası olarak ihracatçılarımızın önünü açmak ve adı geçen desteklerden kazanımı yüksek seviyelere çıkarmak için, Odamızda,

Konya Ticaret Odası Başkanı

Sayın Selçuk ÖZTÜRK,

T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü

Sayın Mehmet Ali KILIÇKAYA,

İhracatı Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi

Sayın Kasım AKDENİZ,

Türk Eximbank Bölge Müdürü

Sayın Gülom Kudal TİMURHAN’ın

katılımlarıyla “İhracatta Devlet Destekleri, İhracat Finansmanında İGE’nin rolü, İhracatta Kredi ve Sigorta Programları” toplantısı düzenlenecektir.

Toplantının odamız ve ihracatını geliştirmeyi düşünen üyelerimiz için son derece faydalı olacağı kanaatindeyiz.

Katılımlarınızı bekler saygılar sunarız.

Tarih: 02 Mayıs 2024

Saat  : 14:30

Yer   : Konya Ticaret Odası Konferans Salonu

Toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin https://bit.ly/3vNcFiY linkinde yer alan katılım formunu doldurmaları rica olunur.